2022-05-23 07:40:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Nem kellene a múlton rágódnod

Napi horoszkóp május 23-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Merkúr hátrálása során visszalép a Bika jegyébe. Ez neked is sok hátráltatást okoz, és nem is komfortos, mert lassúnak érzed ezt az energiát. Valószínűleg idegesíteni fog az a sok apró akadály, ami együtt már nagy nehézséggé tornyozódik.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr retrográd, és ma visszalép a Bika jegyébe. A pénzügyeket, számlákat nagyon alaposan nézd át, tedd rendbe! Ma bosszúságok érhetnek – valamit újra el kell intézned, amiről pedig azt hitted már, hogy a végére értél.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kivételezett helyzetbe kerülhetsz hamarosan a munkahelyeden, ha a mai napon ügyesen taktikázol. Ez nem azt jelenti, hogy másokat rosszabb helyzetbe hozol, sőt, ellenkezőleg. Módod van jót tenni. És persze jó tett helyébe jót várhatsz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nem kellene a múlton rágódnod: annak már vége, soha többé nem kerülsz olyan helyzetbe, mint akkor voltál. Ha belegondolsz, akkor képes leszel meglátni ennek a jó oldalát is. Mert az is legalább annyi van, mint rossz. Készülj szebb napokra!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Új életformára vágynál, de csak akkor érdemes belevágnod, ha saját magadnak is meg tudja világosan fogalmazni, hogy mit is akarsz tulajdonképpen. Lehet, hogy nem is másra vágysz, csak másként szeretnéd ugyanazt.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr hátrálása során visszalép a Bika jegyébe. Nehézségeket jelez ez a nap, fáradt vagy, pihennél, de idegesít a sok intézni való, amivel pedig haladnod kellene. Tudatossággal úrrá lehetsz ezen a frusztráló érzésen!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A megérzéseid nem csalnak: viharfelhőket érzel gyülekezni az otthonodban, de egyetlen szavaddal képes lehetsz megelőzni a bajt. Ha már rájöttél, hogy ki a megbántott, akkor lepd őt meg valami kis kedvességgel, jó szóval!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Pénzügyeid rendezése valóban elsődleges fontossággal bír most az életében. Az utóbbi időben talán nagyon is a társadra voltál utalva, és ezt te nem viseled el. Ma módod lehet rá, hogy ezen változtass.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Merkúr hátrál már egy ideje, de most vissza is lép a Bika jegyébe. Bosszant a sok nehézség, amivel szembesülsz. Újra kell intézned dolgokat, amikről pedig azt hitted, már a hátad mögött tudhatod.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A szerelmi életed az utóbbi időben visszafogott volt. Most viszont megismerkedhetsz valakivel. Legyél végre elfogadó, és ne a hibákra, hanem a jó tulajdonságokra koncentrálj! Ha így teszel, azokból egyre több lesz.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A bolygók is segítenek abban, hogy egyre inkább együttműködően, konstruktívan tudsz viszonyulni a környezetedhez. A távolabbi kilátásaid is javulni látszanak. Hamarosan kisebb pénzösszegre is számíthatsz.


Halak: II. 19. - III. 20.

Te kettős jellem vagy, ezért néha magad is úgy érzed, hogy amit kifelé mutatsz a világnak, az nem épp ugyanaz, mint ahogy valójában élsz. Ez még nem meghasonlottság, és nem is hazugság. Csak van egy illúziókkal teli oldalad is. Ne tagadd meg!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: